Pregatire suport

parchet, pvc, pluta, spc, linoleum, cauciuc, mocheta tartan, osb, pardoseli, turnare sapa autonivelanta peste pardoseli incalzite (încălzire pardoseala), montaj parchet model herringbone pe incalzire în pardoseala, montaj pardoseala spc, lvt herringbone pe pardoseala încălzită, montaj plinta duropolimer, mocheta dale / mocheta modulara, rașchetat, șlefuit parchet, montaj parchet spor

Grila:

Reparatii

ReparatiiReparatiile stratului suport fac parte din etapa pregatirii suportului pe care urmeaza sa se monteze parchetul sau pardoseala din lemn, precum si alte tipuri de pardoseli, etapa foarte import..

Consolidare

Consolidare         Consolidarea se impune a fi efectuata ca tratament de intarire aplicat substraturilor pe baza de ciment sau anhidrice ( sape de ipsos ), astfel ca dupa efe..

Sape de egalizare

Sape de egalizareSuprafata suportului trebuie sa fie plana. O suprafata denivelata atrage dupa sine o investitie mai mare, investitie care se reflecta intr-o cantitate mai mare de materiale. Astfel se..

Bariere

Bariere / Primere / AmorsePentru a impiedica transferul umiditatii din sapa catre parchet sau pardoseala , se aplica diferite produse care creeaza bariere:- de praf (au rolul de a opri praful sa migre..

Autonivelante

Sapa autonivelantaSapa autonivelanta este un produs special cu intarire si uscare rapida sau ultrarapida(fast track), consistenta fluida si caracter autonivelant excelent datorita tehnologiilor de ul..

Coroiaje - Structuri

Caroiaje / structuriCaroiaje / Structuri sunt altenativa clasica la sapele de egalizare, atunci cand este nevoie de un suport mai putin rigid sau in cazul unor pardoseli flotante sau elastice, putandu..

Decontaminare suprafata

Decontaminare suprafatei        Decontaminarea suprafetei se impune a fi efectuata mecanic cu diverse masini sau echipamente  in special in cazul pardoselilor vechi din ciment..
Afisare 1 la 7 din 7 (1 Pagina)

Intra in legatura

Alveco Montaj