Finisaje

parchet, pvc, pluta, spc, linoleum, cauciuc, mocheta tartan, osb, pardoseli, turnare sapa autonivelanta peste pardoseli incalzite (încălzire pardoseala), montaj parchet model herringbone pe incalzire în pardoseala, montaj pardoseala spc, lvt herringbone pe pardoseala încălzită, montaj plinta duropolimer, mocheta dale / mocheta modulara, rașchetat, șlefuit parchet, montaj parchet spor

Grila:

Colorare - Baituire

Colorare / baituire      Orice tip de parchet sau pardoseala din lemn se poate personaliza .     Parchetul sau pardoseala din lemn pot fi colorate total(RAL)  sau pa..

Lacuire

Aplicarea grunduluiParchetul trebuie sa fie aspirat cu atentie , pentru a se indeparta orice urma de praf. Grundul are rolul de amorsa pentru lac, inchizand porii lemnului, astfel incat lacul sa se ..

Periaje

PeriajePeriajul se executa pe  parchet sau dusumea  din lemn masiv sau stratificat cu fibra si coloristica deosebita, pentru un efect mai intens care se poate finisa standard sau se poate co..

Raschetare-slefuire

Raschetare-slefuire          Raschetarea este operatiunea prin care se indeparteaza stratul deteriorat de lac si un strat subtire din lemnul parchetului. O podea din lemn masi..

Tratamente speciale

Tratamente specialeANTICHIZARE-operatiuni speciale de invechire , colorare, amprentare a parchetului sau dusumelelor din lemn masiv sau stratificat folosind tehnologii moderne sau clasice .IGNIFUGARE-..

Uleiere

Uleiere / ceruire       Uleierea/ceruirea pardoselilor   este posibila pe orice tip de pardoseala din lemn, la interior si exterior      Sunt tipuri de fin..
Afisare 1 la 6 din 6 (1 Pagina)

Intra in legatura

Alveco Montaj