Activam in domeniul pardoselilor din anul 2005, in acest timp ne-am impus pe piata pardoselilor prin calitatea serviciilor prestate.

Suntem o companie in continua dezvoltare si modernizare, deschisi la tot ce este nou in domeniul parchetului si pardoselilor, avand in dotare utilaje si echipamente de ultima generatie, iar personalul nostru este intr-un continuu proces de perfectionare, care participa intensiv la cursuri de perfectionare periodice cu toti producatorii importanti din domeniul pardoselilor.

De ce ne ocupam de pardoseli?

- pentru ca la pardoseli ne pricem cel mai bine si o facem cu daruire si pricepere.

Buna comunicare pe care o avem cu beneficiarii nostri ne ajuta sa avem cele mai bune rezultate.

Beneficiarii nostri sunt: companii, institutii, persoane: -practic oricine ne poate deveni client sau partener pentru ca dorim sa avem numai beneficiari multumiti.

Dispunem de o echipa omogena formata in totalitate din profesionisti in domeniul pardoselilor si oferim servicii prompte, complete si de specialitate, colectivul nostru avand o vasta experienta in montajul si finisajul pardoselilor.

Oferim seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Oferim consultanta si asistenta permanenta pe toate etapele de lucru.

Oferim solutii tehnice adecvate fiecarei suprafete.

Oferim termene reale de executie si preturi corecte. Garantie de buna executie Asteptam provocarile dumneavoastra in domeniul pardoselilor.

Intra in legatura

Alveco Montaj