Alveco Montaj

- Cum alegem o pardoseală?

- Ce culoare vrem?

- Vrem mai multe culori?

-Vreti o pardosela luminoasa , stralucitoare ?

- Ce vrem de la pardoseala noastră?

- Vrem un model?

- Ne-am gândit la un model?

- Vrem o pardoseală clasică?

- Vrem ceva modern?

- Dorim o încălzire prin pardoseală?

-Pardosela poate fi din lemn sau derivate din lemn ,pluta,vinil,textil,epoxy,poliuretan,ciment , microciment

- Ținem cont de sfatul arhitectului sau designerului?


        Daca veti avea rabdarea si curajul de a adresa - asa, din curiozitate - o intrebare din cele de mai sus, rudelor si prietenilor dumneavoastra, veti fi surprinsi sa vedeti cati dintre ei vor incerca sa va dea raspunsuri cat mai tehnice, desi nu activeaza profesional in domeniul acesta!

Astfel, primul nivel de consultanta tehnica de specialitate corespunde etapei premergatoare realizarii efective lucrarii.

        Chiar daca prestatorul este cel caruia ii revine dificila, dar si nobila misiune de a intelege nevoile si dorintele beneficiarului/clientului si de a le transpune intr-o lucrare viabila, care sa incununeze cu succes investitia, in numeroase cazuri beneficiarul/clientul nu are cunostintele tehnice necesare privind realizarea constructiilor pentru a-si defini suficient de bine cerintele legate de viitoarea investitie. Acesta constituie un motiv suficient de clar si de bun pentru a-l impinge pe acest beneficiar/client inspre contactarea unui consultant de specialitate, care sa-i canalizeze intentiile investitionale inspre solutia optima. Se ajunge asadar la ceea ce reprezinta consultanta tehnica destinata beneficiarului/clientului.

          Diversitatea de produse pentru alegera pardoselilor face ca alegerea finala pentru amenajarea interioara a locuintelor să fie dificila. Dar de cele mai multe ori cumpararea parchetului sau a pardoselii se face raportat la pret. Din acest scop, se poate adopta o strategie structurata pe etape:

- destinatia spatiului

- specia de lemn dorita sau alt tip de pardoseala

- starea suportului sau crearea acestuia

- sistemul de montaj optim

- finisajul

- gradul de complexitate

- timpul de executie

- bugetul

       Alegerea trebuie facuta cu responsabilitate si in functie de planurile de viitor, dar si in functie de tipul si caracteristicile suportului, precum si de destinatia suprafetelor si necesitatile estetice.

Intra in legatura

Alveco Montaj