Sâmbătă Aprilie 21 , 2018
Text Size
   

ImageAlegerea pardoselii

Diversitatea de produse pentru alegera pardoselilor face ca alegerea finala pentru amenajarea interioara a locuintelor să fie dificila. Dar de cele mai multe ori cumpararea parchetului sau a pardoselii se face raportat la pret.

ImageAlegerea sistemului de montaj

Alegerea sistemului optim de montaj si a materialelor specifice se poate face numai in functie de constatarile efectuate, dupa alegerea tipului de pardoseala si tinandu-se cont de nota de constatare completata in...

ImageReparatii

Constituind un criteriu in alegerea unui sistem de lucru corect, starea stratului suport poate duce la reparatii foarte variate in functie de fiecare santier sau spatiu de lucru si difera de la o lucrare la alta, fiecare noua lucrare avand...

ImageConsolidare

Consolidarea se impune a fi efectuata ca tratament de intarire aplicat substraturilor pe baza de ciment sau anhidrice ( sape de ipsos ), astfel ca dupa efectuarea procedeului partea superficial a suportului devine dura, rexistenta la abraziune...

ImageParchet

Un avantaj  major este faptul ca dupa o perioada de timp se poate slefui, si dupa fiecare slefuire, pardoseala de tip parchet masiv va arata ca noua. Punctele forte ale acestui tip de parchet sunt durata mare de exploatare (80-100 ani)...

ImagePVC – Linoleum

Montaje prin lipire, in dale sau covoare, sudate sau sigilate ideale pentru birouri, holuri, cantine, unitati medicale sau spatii publice dar si rezidentiale...

Consultanta

(de la primul telefon primit si pana la finalizarea lucrarilor suntem alaturi de clientii nostri)

 • Alegerea pardoselii

- Cum alegem o pardoseală?

- Ce culoare vrem?

- Vrem mai multe culori?

- Ce vrem de la pardoseala noastră?

- Vrem un model?

- Ne-am gândit la un model?

- Vrem o pardoseală clasică?

- Vrem ceva modern?

- Dorim o încălzire prin pardoseală?

- Ținem cont de sfatul arhitectului sau designerului?

Daca veti avea rabdarea si curajul de a adresa - asa, din curiozitate - o intrebare din cele de mai sus, rudelor si prietenilor dumneavoastra, veti fi surprinsi sa vedeti cati dintre ei vor incerca sa va dea raspunsuri cat mai tehnice, desi nu activeaza profesional in domeniul acesta!

Astfel, primul nivel de consultanta tehnica de specialitate corespunde etapei premergatoare realizarii efective lucrarii.

Chiar daca prestatorul este cel caruia ii revine dificila, dar si nobila misiune de a intelege nevoile si dorintele beneficiarului/clientului si de a le transpune intr-o lucrare viabila, care sa incununeze cu succes investitia, in numeroase cazuri beneficiarul/clientul nu are cunostintele tehnice necesare privind realizarea constructiilor pentru a-si defini suficient de bine cerintele legate de viitoarea investitie. Acesta constituie un motiv suficient de clar si de bun pentru a-l impinge pe acest beneficiar/client inspre contactarea unui consultant de specialitate, care sa-i canalizeze intentiile investitionale inspre solutia optima. Se ajunge asadar la ceea ce reprezinta consultanta tehnica destinata beneficiarului/clientului.

Diversitatea de produse pentru alegera pardoselilor face ca alegerea finala pentru amenajarea interioara a locuintelor să fie dificila. Dar de cele mai multe ori cumpararea parchetului sau a pardoselii se face raportat la pret. Din acest scop, se poate adopta o strategie structurata pe etape:

- destinatia spatiului

- specia de lemn dorita sau alt tip de pardoseala

- starea suportului sau crearea acestuia

- sistemul de montaj optim

- finisajul

- gradul de complexitate

- timpul de executie

- bugetul

Deci alegerea trebuie facuta cu responsabilitate si in functie de planurile de viitor, dar si in functie de tipul si caracteristicile suportului, precum si de destinatia suprafetelor si necesitatile estetice.

 

 Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii

 Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii

 Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii

 Alegerea pardoselii

 • Evaluarea lucrarii

Majoritatea clientilor incep cu intrebarea “cat costa?”, parchetul, mocheta, adezivul,etc. Nu pretul unui produs trebuie sa ne intereseze, ci costul sistemului complet, astfel ca cel mai important lucru la o pardoseala este sistemul de lucru ales, compus din pardoseala, sistem de montaj, finisaj si manopera. In consecinta, evaluarea lucrarii se impune a fi facuta la locatia unde se va efectua lucrarea, deoarece numai astfel se poate face o examinare corecta a stratului suport /pardoselii existente sau a caracteristicilor unui santier, sau a unui spatiu de lucru. Evaluatorul poate estima valoarea intregului sistem de montaj sau poate realiza un demers analitic in care evalueaza separat fiecare component al sistemului de lucru. Astfel, evaluarea este parte a unui proces decizional. Ea include emiterea unei note de constatare, prin colectarea și analizarea datelor si informațiilor despre lucrare în raport cu anumite criterii, cum ar fi:

- starea santierului

- starea suportului

- conditiile de lucru

- tipul pardoselii

- sistemul de executie

- etapele de lucru

- echipamentul tehnologic

 

Acestea sunt doar cateva criterii de care trebuie sa se tina cont in evaluarea unei lucrari

 Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii

 Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii Alegerea pardoselii

 

 

 • Alegerea sistemului de montaj

Alegeti sisteme ecologice de lucru!

Sistemele pe solvent sunt depasite, iar pe termen lung pot cauza probleme de sanatate!

Alegerea sistemului optim de montaj si a materialelor specifice se poate face numai in functie de constatarile efectuate, dupa alegerea tipului de pardoseala si tinandu-se cont de nota de constatare completata in momentul evaluarii lucrarii la prima vizita in santier.

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 

 • Alegerea finisajului

Alegerea finisajului reprezinta un pas important, intrucat acesta este cel care da armonie, este cel care va completeaza personalitatea. Insa pentru ca amenajarea sa fie perfecta trebuie sa se respecte tehnologiile corecte si sa se foloseasca materiale potrivite si de cea mai buna calitate, alese bineinteles, in functie de destinatia spatiului, si tinand cont de dorintele clientului, astfel ca, in final, sa ne simtim bine in casa noastra.

 

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 

 

Lemn masiv

Un avantaj  major este faptul ca dupa o perioada de timp se poate slefui, si dupa fiecare slefuire, pardoseala de tip parchet masiv va arata ca noua.

Punctele forte ale acestui tip de parchet sunt durata mare de exploatare(80-100 ani), senzatia de stabilitate, posibilitate de a fi raschetat/slefuit de mai multe ori, poate fi colorat si  expus la diferite tipuri de finisaj, dupa fiecare reconditionare.

Vizitatori

Avem 6 vizitatori online

Dezumificare

Umiditatea ambientului din incaperi poate fi controlata cu ajutorul aparatelor de aer conditionat prin functia de dezumidificare, mai mult sau mai puţin pretenţioase, care simultan cu răcirea aerului descresc şi umiditatea.

Design

Aproape orice model de parchet, simplu sau complex, din lemn masiv sau stratificat montat  prin lipire sau prindere mecanica. Modelele pot fi infinite si pot fi create din diferite specii de lem care se pot combina intre ele.

Controlul ambientului

Image Umidificare

Umidificarea se poate face cu aparate de umidificat, care se aleg in functie de modul de utilizare si marimea incaperii...

Reparatii

ImagePlombe

plombele sunt reparatii locale ale stratului suport ce se realizeaza prin acoperirea unor gauri existente in pardoseala.

Pregatire suport

ImageSuduri

sudurile se realizeaza cu produse speciale ce permit  tratarea si repararea fisurilor existente in sape...